Preşedintele Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, miercuri, că gruparea giurgiuveană nu este pregătită pentru a câştiga titlul în Liga I în acest an, însă a subliniat că aceasta acordă aceeaşi atenţi şi Cupei României, dar şi campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem angrenaţi în două competiţii diferite, ambele sunt foarte importante pentru noi ştim foarte bine ce înseamnă să ridici un trofeu deasupra capului şi ne dorim acest lucru şi în acest an competiţional. De aceea vom trata cu maximă seriozitate atât Cupa cât şi campionatul. În fiecare an la Astra Giurgiu au fost schimbări majore au plecat mult jucători şi este perfect adevărat că nimeni nu ne dădea nici o şansă la începutul acestui an competiţional, dar am demonstrat că suntem capabili de a forma o nouă echipă bună. Am demonstrat că putem aduce un antrenor de care să fim mândri şi acela este Costel Enache împreună cu staful pe care îl are. Mă bucur foarte mult pentru el pentru că în afară de faptul că e un antrenor bun este şi un om extraordinar. E greu de spus că Astra Giurgiu luptă la titlu în acest an dar ne vom lupta pentru fiecare meci pentru fiecare punct. Trebuie însă să fim realişti şi să spunem că încă nu suntem pregătiţi pentru a câştiga acest campionat. Repet, ne vom lupta, dar va fi foarte greu", a declarat Coman.

Întâlnirea cu echipa CFR Cluj din semifinalele Cupei României va fi grea, spune Coman: "În această fază a competiţiei orice echipă era greu de bătut. Întâlnim CFR Cluj, o echipă cu jucători de mare experienţă care au câştigat trofee, dar ne bucură acest lucru pentru că suntem pe un drum ascendent şi ne dorim să rămânem cât mai mult pe acest drum să nu pierdem. Dar cel mai important la fotbal este meciul următor şi de aceea ne focusăm toată energia de meciul pe care îl vom discuta la Craiova".

Astra Giurgiu va întâlni CFR Cluj în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi de miercuri, de la Casa Fotbalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.