Un imobil din Parcul Herăstrău, din Şoseaua Nordului nr. 7-9, a fost dat în folosinţă gratuită, pentru o perioadă de zece ani, Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, după ce Consiliul General a aprobat în şedinţa de joi transmiterea lui din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a votat darea în folosinţă gratuită, timp de zece ani, în favoarea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti a imobilului compus din construcţii în suprafaţă totală de aproximativ 326 de metri pătraţi şi teren aferent de 1.244 de metri pătraţi, secţiune din Parcul Herăstrău, pentru activităţi exclusiv sportive.

Predarea-primirea terenului urmează să se facă între ALPAB şi Clubul Sportiv în 30 de zile de la data intrării în vigoare a documentului votat de CGMB.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a explicat consilierilor generali că un club sportiv de kaiac-canoe este în imposibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în Herăstrău din cauza unei terase.

"S-a făcut plângere penală, acest proces urmează. Se va răspunde cum s-a dat acea autorizaţie, cum de a apărut un restaurant - terasă şi, în paralel, intenţionăm să salvăm acest club prin preluarea sa la Clubul Sportiv Municipal, se va numi CSM Dinamo. Nu există riscul ca această suprafaţă să poată fi folosită în alt scop. Salvăm un club sportiv de cei care construiesc ilegal terase în Herăstrău. Avem decizie definitivă că cele 7 hectare din Herăstrău sunt ale municipalităţii şi toţi patronii vor trebui să intre în legalitate. Vă rog să fiţi alături de aceşti sportivi. Este un proiect care salvează o situaţie, şi nu creează oportunitate pentru agenţi economici”, a spus Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.