Clubul Spartak Moscova a fost sancţionat, miercuri, de federaţia rusă, cu disputarea unui meci cu stadionul parţial închis, după ce, în urmă cu o săptămână, Nuno Rocha (FK Tosno), fost component al CSU Craiova, a fost ţinta manifestărilor rasiste ale fanilor echipei din capitala Rusiei la un meci de Cupă, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot miercuri, forul fotbalistic din Rusia a amendat clubul Zenit Sankt Petersburg cu 1.600 de euro pentru sloganuri naziste ale fanilor la un meci de campionat cu Anji Mahacikala, disputant la 14 aprilie.

Miercurea trecută, Nuno Rocha a fost ţinta manifestărilor rasiste ale suporterilor formaţiei Spartak Moscova, la un meci din Cupa Rusiei. Incidentele au avut loc după ce Nuno Rocha a executat ultima lovitură de departajare, care a calificat Tosno în finala Cupei Rusiei. Ultraşii echipei Spartak şi-au arătat nemulţumirea cu strigăte imitând maimuţa, avându-l ca ţintă pe Rocha.

Tosno a învins Spartak Moscova cu scorul de 6-5, în urma loviturilor de departajare, şi va juca în finală, a 9 mai, cu Avangard Kursk, echipă din al doilea eşalon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.