Clubul american al lui David Beckham, Inter Miami, a fost sancţionat cu o amendă de două milioane de dolari, pentru că l-a plătit prea mult pe Blaise Matuidi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"MLS a sanctionat Inter Miami, care a încălcat regulile în materie de salarizare în sezonul 2020, privindu-i pe Blaise Matuidi şi Andres Reyes. O amendă de 2 milioane de dolari a fost dată clubului, una de 250.000 de dolari coproprietarului delegat Jorge Mas, în timp ce Paul McDonough, director sportiv la acea vreme, a fost suspendat din toate funcţiile până la finalul sezonului 2022" , a anunţat Liga nord-americană de fotbal.

Cei doi jucători nu sunt vizaţi de aceste încălcări ale regulamentului.

Liga a deschis o anchetă în martie referitor la condiţiile lui Matuidi, care a beneficiat de salariu mai mare când a semnat cu Inter Miami în august 2020.

El nu a fost numit jucător desemnat, adică un fotbalist ce ar putea dispune de un salariu mai mare de plafonul MLS, în condiţiile în care în lot erau mexicanul Rodolfo Pizarro şi argentinienii Matias Pellegrini şi Gonzalo Higuain.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.