Clubul Burnley a anunţat că antrenorul secund Ian Woan este infectat cu Covid-19, fiind una dintre cele şase persoane testate pozitiv în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conform protocolului strict al Premier League, Ian va avea o perioadă de izolare de şapte zile, urmând să fie testat din nou săptămâna viitoare", a anunţat Burnley, precizând că Woan era "asimptomatic şi se simte bine".

De asemenea, un jucător de la Watford şi doi membri ai stafului sunt infectaţi cu Covid-19.

Premier League a anunţat că în urma testelor făcute duminică şi luni s-a descoperit că şase persoane de la trei cluburi au coronavirus.

Au fost testaţi 748 de jucători şi de membri ai stafurilor. “Dintre aceştia, şase de la trei cluburi au fost testaţi pozitiv”, se arată pe site-ul Premier League.

Jucătorii sau membrii stafurilor care au fost testaţi pozitiv se vor autoizola timp de şapte zile, adaugă Premier League.

Liga nu a precizat numele cluburilor şi ale persoanelor testate pozitiv

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.