Magnatul american John Textor, coproprietar al Crystal Palace, echipa de fotbal din Premier League engleză, va cumpăra Botafogo, unul dintre cele mai mari cluburi din Brazilia, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom semna un contract cu Eagle Holdings”, un fond administrat de Textor, "care va asigura un viitor strălucit pentru Botafogo”, a declarat preşedintele clubului din Rio, Durcesio Mello.

John Textor, 56 de ani, a achiziţionat în august 2021 18% din acţiunile Crystal Palace. Potrivit site-ului brazilian Globo Esporte, omul de afaceri american va cumpăra 90% din acţiunile Botafogo,. Presa locală estimează că Textor va investi 400 de milioane de reali (aproximativ 62 de milioane de euro) pe parcursul a şapte ani. Campioană a Braziliei în 1968 şi 1995, Botafogo va reveni în prima ligă din sezonul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.