Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, că victoria dinamoviştilor este absolut meritată, însă nu este de acord cu penaltiul acordat acestora la începutul partidei. Niculescu a menţionat că l-a deranjat tonul "sfidător" al arbitrului Marius Avram la pauză, atunci când a vorbit cu el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când sunt rezultate proaste antrenorul este principalul vinovat şi eu îmi asum, dar ştiţi că comentez foarte rar arbitrrajul. În această seară m-a deranjat cel mai tare la pauză, după ce i-am spus lui Marius Avram dacă a văzut faza, iar el cu multă ironie, cu sfidare a spus că da, i-a dat peste picipare. E mingea spartă, s-a spart la faza aia. Până la urmă greşeala e omenească ,dar în momentul în care te sfidează la pauză... O greşeală de arbitraj îţi poate ruina munca. Normal când începi meciul de la 0-1 cu Dinamo se schimbă strategia. Una peste alta victoria lui Dinamo e absolut meritată. Nu din cauza acelui penalti am pierdut noi astăzi, dar m-a deranjat acel ton sfidător de la pauză al lui Marius Avram", a spus Niculescu la Digi Sport.

El a precizat că jucătorii săi au făcut multe greşeli individuale. "Rezultatul e clar că mă nemulţumeşte. Am încheiat o periadă grea. Urmează această pauză în care sper să pot regla ceea ce se poate regla. Am revenit acolo unde eram atunci când am venit antrenor. Echipa este cu moralul la pământ. Iarăşi am făcut foarte multe greşeli, în special greşeli individuale. Nu am apucat să joc de la egal la egal cu Dinamo, am început de la 0-1", a adăugat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, arbitrat de Marius Avram.

Gazdele au marcat prin Voduţ '54 (penalti). Pentru Dinamo au înscris Anton '7 (penalti), Nascimento '56 şi Salomao '60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.