Peste 42.000 de spectatori au asistat, sâmbătă, la Ciudad de Mexico, la un meci demonstrativ de tenis Roger Federer – Alexander Zverev, au anunţat organizatorii, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La confruntarea disputată pe un teren special amenajat în Plaza de Toros au fost prezenţi 42.517 spectatori, un record.

Precedentul record de afluenţă data din 8 iulie 2010, când la un meci demonstrativ Kim Clijsters – Serena Williams au asistat 35.681 de spectatori, pe stadionul Roi Baudoin, la Bruxelles.

Cel mai mare teren de tenis oficial, Arthur Ashe, pe care au loc principalele meciuri de la US Open, are o capacitate de aproximativ 23.000 de locuri.

“Sunteţi un public incredibil, nu am cuvinte să vă mulţumesc”, a spus Federer, ovaţionat de spectatori de la început până la finalul meciului câştigat în trei seturi (3-6, 6-4, 6-2).

Zverev a fost şi el aplaudat de public, mai ales când a făcut încălzirea purtând un tricou al naţionalei Mexicului. “Nu voi uita niciodată această seară, mi-aţi oferit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea”, a spus germanul.

Acest meci a fost al patrulea din turneul latino-american al lui Federer, care îi aduce elveţianului 10 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.