Clubul UTA a anunţat, marţi, pe site-ul oficial că Liviu Ciobotariu îl va înlocui pe Adrian Mihalcea pe banca tehnică a echipei din Liga a II-a. Ulterior, oficialii de la UTA au precizat că Liviu Ciobotariu nu va respecta înţelegerea avută, "nefiind pregătit mental" să antreneze în eşalonul secund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Regretăm informaţia prezentată în această dimineaţă, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condiţiile oferite de club şi i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât şi secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu şi-a cerut scuze pentru situaţia pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înţelegerea, nefiind pregătit mental să revină în Liga a II-a. Din păcate, obiceiurile balcanice au dus la această dezinformare", se arată pe site-ul clubului ardelean.

După şase etape, UTA este pe locul 9, cu nouă puncte, la şase puncte de liderul AFC Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.