Un purtător de cuvânt al Comitetului Olimpic Internaţional a declarat că au avut loc noi discuţii cu jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng, ale cărei apariţii publice sunt din ce în ce mai rare după ce a acuzat un fost vcepremier de abuz sexual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discuţia ar fi avut loc săptămâna trecută, iar în cadrul acesteia s-ar fi convenit pentru o întâlnire între membri ai CIO şi jucătoare în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, care vor începe în câteva zile, la Beijing.

"De la prima convorbire pe care CIO a avut-o cu Peng Shuai, la 21 noiembrie 2021, echipa CIO a păstrat legătura cu ea şi a avut o serie de conversaţii cu ea, ultima săptămâna trecută", a precizat purtătorul de cuvânt.

Situaţia lui Peng Shuai, care preocupă foarte mult lumea tenisului şi a sportului, este foarte neclară din ziua în care a publicat un mesaj pe o reţea de socializare, în care susţinea că a fost agresată sexual de fostul premier chinez, Zhang Gaoli.

Ceremonia de deschidere a JO de la Beijing va avea loc la 4 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.