Cinci echipe din Anglia au obţinut calificarea în optimile de finală ale ediţiei 2017/2018 a Ligii Campionilor, fază în care Spania va fi reprezentată de trei formaţii, iar Italia de două.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele calificate în optimi, în funcţie de ţări, sunt următoarele:

Anglia: Chelsea Londra, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool

Spania: FC Barcelona, Real Madrid, FC Sevilla

Italia: Juventus Torino, AS Roma

Franţa: Paris Saint-Germain

Germania: Bayern Munchen

Turcia: Beşiktaş

Elveţia: FC Basel

Ucraina: Şahtior Doneţk

Portugalia: FC Porto

De pe locul 1 în grupă, s-au calificat Manchester United, PSG, AS Roma, FC Barcelona, Liverpool, Manchester City, Beşiktaş şi Tottenham.

De pe poziţia a doua au acces în faza următoare FC Basel, Bayern Munchen, Chelsea Londra, Juventus, FC Sevilla, Şahtior, FC Porto şi Real Madrid.

În 16-imile Ligii Europa au ajuns, terminând pe locul trei în grupele LC, următoarele formaţii: ŢSKA Moscova, Celtic, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, Spartak Moscova, Napoli, Leipzig şi Borussia Dortmund.

Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor va avea loc luni, 11 decembrie, la Nyon. În aceeaşi zi se va desfăşura şi tragerea la sorţi a 16-imilor Ligii Europa, fază în care FCSB este calificată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.