Slovenul Tadej Pogacar (UAE Emirates) a triumfat, duminică, în Turul Italiei, după a 21-a etapă câştigată la sprint de Tim Merlier, la Roma, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este al treilea mare tur al slovenului, după cele două tricouri galbene din Turul Franţei, din 2020 şi 2021.

Tadej Pogacar a câştigat ediţia a 107-a a Giro d'Italia la prima sa participare, potrivit Le Figaro. Ciclistul sloven de la echipa UAE a dominat competiţia cu şase victorii de etapă - tot atâtea câte a obţinut Eddy Merckx în 1973 - şi cu un decalaj nemaiîntâlnit de 59 de ani faţă de al doilea clasat în ierarhia generală, columbianul Daniel Martinez, pe care l-a devansat cu 9 min 56 sec. Geraint Thomas a completat podiumul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.