Ciclismul spaniol este în doliu după decesul tânărului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, într-un accident rutier în timpul unui antrenament în regiunea Murcia din Spania, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia de ciclism din regiunea Murcia a anunţat joi că Juan Pujalte a murit într-un accident în timpul unui antrenament pe drumurile din această regiune din sud-estul Spaniei.

"Cu toată durerea din inimile noastre, trebuie să anunţăm moartea accidentală a lui Juan Pujalte Martinez, component al echipei de ciclism din Murcia. Familia ciclismului îţi va simţi lipsa. Odihneşte-te în pace", se arată în comunicat.

Deşi circumstanţele accidentului nu au fost clarificate, se ştie că sportivul a suferit leziuni la splină şi rinichi, precum şi un traumatism cranian şi hemoragie internă, potrivit Murcia Plaza. Tânărul ciclist a murit în urma rănilor suferite.

Născut la 22 aprilie 2005, Juan Pujalte concura pentru Valverde Team-Ricardo Fuentes, o echipă de dezvoltare cu sediul în Murcia şi antrenată de fosta legendă a ciclismului spaniol Alejandro Valverde.

Juan Pujalte s-a alăturat echipei la finalul sezonului trecut. Pe contul său oficial, echipa şi-a exprimat profunda tristeţe, amintindu-şi de "zâmbetul lui Juan".

"Suntem profund întristaţi să confirmăm decesul colegului nostru Juan Pujalte, membru al echipei Valverde Team-Ricardo Fuentes U23. Zâmbetul lui Juan, bucuria sa şi pasiunea sa pentru viaţă şi ciclism vor fi în inimile noastre în fiecare zi. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii şi echipa sa. Odihneşte-te în pace, Juan".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.