Alexandru Chipciu a declarat, duminică seară, după meciul tricolorilor cu Malta, scor 1-0, că el şi colegii săi abia au reuşit să se impună la Ploieşti, singurul lucru pozitiv după partidă fiind faptul că au câştigat. El a menţionat că îi pare rău pentru Cosmin Contra, pe care l-a simţit foarte dezamăgit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Abia am bătut cu 1-0, singurul lucru pozitiv din acest meci este faptul că am câştigat. Am mai trăit astfel de meciuri la Steaua şi la Anderlecht în care nu merge nimic, iei un gol şi pierzi calificarea. Ne-a fost şi foarte greu să-i desfacem, s-au apărat foarte bine. Avem şanse la calificare, stă la mâna noastră, dar va fi foarte greu. Mulţumesc suporterilor pentru că ne-au încurajat, după un astfel de meci nu te mai încuraja nimeni. Când te chinui cu Malta este dureros. Îmi pare rău şi pentru Mister că a fost tensiune foarte mare, l-am simţit foarte dezamăgit, e normal. Suntem în cărţi, baten Suedia şi Norvegia… Depinde de noi. Să avem încredere. Trebuie să avem încredere. L-am simţit foarte dezamăgit pe Mister şi îmi pare rău. După acest scor, 1-0, ca jucător te simţi jenant. Singurul lucru pozitiv este că am câştigat. Dacă vom bate Suedia şi Norvegia lumea va uita ce a fost azi”, a spus Chipciu la ProX.

Alexandru Chipciu, care a fost suspendat la meciul precedent al naţionalei, cu Spania, consideră că şi dacă ar fi fost el pe teren nu s-ar fi schimbat nimic. “N-am regretat acel roşu. Şi dacă eram cu Spania nu făceam nimic. E foarte greu cu Spania, Dacă ne uităm la jucătorii pe care îi au spaniolii… Şi dacă ne apărat cu doi inşi şi cu zece era acelaşi lucru cu Spania”.

Chipciu a precizat că şi-ar dori să se ia decizii mai bune în privinţa stadioanelor pe care joacă naţionala. “Vom avea nişte meciuri foarte grele, dar cred că ne putem bate cu Suedia şi Norvegia. Aş vrea ca decizii să luăm de acum mai bune, la modul terenurilor… Mergea să jucăm cu Malta pe Arena Naţională”.

Reprezentativa României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Maltei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Golul a fost marcat de Puşcaş, în minutul 47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.