Echipa Chelsea Londra, sub conducerea antrenorului Mauricio Pochettino, a plecat luni în Statele Unite, unde va susţine un turneu de patru meciuri amicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mauricio Pochettino, tehnicianul grupării londoneze, are la dispoziţie un lot de 29 de jucători, printre care se află şi noile achiziţii Christopher Nkunku, Andrey Santos, Nicolas Jackson şi Malo Gusto.

Reece James, care nu s-a simţit bine în dimineaţa zilei de luni, nu a călătorit spre Statele Unite, ca măsură de precauţie, el urmând să se alăture echipei cât mai repede posibil.

La Londra au rămas jucătorii accidentaţi sau care se află în perioada de recuperare: Wesley Fofana, Marcus Bettinelli, Benoit Badiashile şi Armando Broja.

În Statele Unite, Chelsea va susţine patru meciuri amicale, cu Brighton, Newcastle, Fulham şi Borussia Dortmund. Cele patru partide se vor disputa în patru oraşe diferite: Philadelphia, Atlanta, Landover şi Chicago.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.