Clubul CFR Cluj a anunţat, luni, un parteneriat cu Tarom, compania naţională devenind astfel transportatorul oficial al liderului din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem bucuroşi de încheierea parteneriatului cu TAROM, principalul transportator aerian din ţara noastră. Este o uniune a două branduri importante, care dă clubului nostru legitimitatea unei imagini importante. TAROM, una dintre cele mai vechi companii din Romania cu o istorie de 64 de ani, devine principalul transportator al celui mai titrat club din provincie din ultimii 30 de ani. Astfel, începând de astăzi, fotbaliştii echipei campioane vor călătorii pe cursele interne şi externe ale TAROM-ului. Cu siguranţă, împreună vom fi mai puternici! Mulţumim, TAROM!”, a declarat Marian Băgăcean, preşedintele CFR Cluj.

Echipa CFR Cluj a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIX-a a Ligii I. În etapa următoare, clujenii vor juca, la 17 decembrie, în deplasare, cu FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.