Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Celtic Glasgow, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Edouard ’20 şi Elyounoussi ’59.

În minutul 26, un gol al clujenilor a fost anulat pentru un ofsaid al lui Rondon.

Celtic Glasgow: Forster - Elhamed, Jullien, Ajer, Bolingoli - Brown, McGregor, Elyounoussi, Forrest (Hayes ’86), Christie (Ntcham ’90) - Edouard. Antrenor: Neil Lennon

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu, Luis Aurelio (Culio ’57), Djokovic (Golofca ’81) – Deac, Rondon (Păun ’70), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: McGregor ’24, Jullien ’46, Edouard ‘88 / Rondon ’42, Djokovic ‘51

Meciul a fost arbitrat de germanul Daniel Siebert, ajutat de asistenţii Jan Seidel şi Stefan Lupp. Harm Osmers a fost arbitru de rezervă.

În celălalt meci din grupă, Lazio Roma a învins pe teren propriu Rennes, scor 2-1, revenind de la 0-1 (goluri Milinkovic-Savic ’64, Immobile ’75 / Morel ’55).

Clasamentul grupei: 1. Celtic – 4 puncte, 2. CFR Cluj – 3 puncte, 3. Lazio – 3 puncte, 4. Rennes – un punct.

Etapa următoare programează, la 24 octombrie, partidele Rennes – CFR Cluj şi Celtic – Lazio Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.