Confederaţia Europeană de Volei (CEV) a anunţat marţi, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, că a decis, cu efect imediat, că echipele naţionale, cluburile, sportivii şi oficialii din Rusia şi Belarus nu mai au eligibilitate în competiţiile europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia survine după ce forul continental anunţase că toate evenimentele care urmau să fie organizate în Rusia au fost anulate, tot cu efect imediat, şi până la noi comunicări ale CEV.

”Mai mult, Board-ul CEV a decis să suspende toţi membrii federaţiilor de volei din Rusia şi Belarus care au deţinut funcţii în structurile Confederaţiei Europene. În acest circumstanţe fără precedent, familia voleiului european îşi exprimă speranţa că situaţia se va îmbunătăţi, astfel încât voleiul să-şi reia rolul şi misiunea de a aduce oamenii împreună, în spiritul fair-play, prietenie şi respect reciproc”, se mai arată în comunicatul CEV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.