FC Argeş a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorilor Mike Cestor, Antonio Jakolis, Fabio Vianna, Marius Constantin, Dorian Bertrand şi Julio Donisa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mike Cestor(30 ani), fostul fundaş al campioanei CFR Cluj, este noul jucător al echipei FC Argeş”, a notat clubul pe Facebook, precizând că va reveni cu detalii.

În ceea ce-i priveşte pe Antonio Jakolis (30 de ani), Fabio Vianna (23 de ani), Marius Constantin (37 de ani), Dorian Bertrand (29 de ani) şi Julio Donisa (28 de ani), primii trei se află deja cu echipa în cantonamentul din Austria, iar ultimii doi urmează să facă joncţiunea cu echipa săptămâna viitoare.

Antonio Jakolis (fundaş dreapta/mijlocaş ofensiv croat, 30 de ani, cotă de piaţă 250.000 de euro) a semnat cu FC Argeş un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. În sezonul trecut, Jakolis a evoluat la Sibenik, ocupanta locului 8 din Croaţia. Mijlocaşul a bifat 20 de meciuri, marcând 1 gol. În România a mai jucat la CFR Cluj (9 goluri marcate în trei sezoane) şi la FCSB (1 gol în 27 de meciuri). De-a lungul carierei, Jakolis a mai evoluat pentru Krivas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, Zadar, Apollon Limassol şi Panetolikos.

Fabio Andre Freitas Vianna (fundaş stânga / mijlocaş stânga portughez, 23 de ani, cotă de piaţă 225.000 de euro) a semnat cu FC Argeş pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Fotbalistul lusitan a evoluat în precedenta ediţie de campionat la Académica Coimbra, formaţie care activează în eşalonul secund din Portugalia. Fabio a făcut junioratul la Benfica Lisabona. În ultimele două sezoane petrecute la Coimbra, Vianna a evoluat în 44 de meciuri şi a marcat 2 goluri.

Marius Constantin (fundaş central, 37 de ani, cotă de piaţă 250.000 de euro) a parafat o înţelegere cu echipa noastră pe un sezon. Jucătorul venit de la Universitatea Craiova are în palmares trei Cupe ale României (două cu Rapid şi una cu CS Universitatea Craiova), trei Supercupe (una cu Rapid, una cu ASA Tg. Mureş şi una cu  CS Universitatea Craiova), precum şi o Cupă a Chinei (cu Jiangsu). Constantin a semnat cu FC Argeş un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

Dorian Bertrand (mijlocaş stânga, 29 de ani, cotă de piaţă 300.000 de euro) a venit la FC Argeş de la AS Nancy, formaţie care în sezonul trecut a activat în eşalonul secund din Franţa. Până acum, a jucat numai în Hexagon, în ligile inferioare. Evoluează pentru naţionala Madagascarului, fiind angrenat în preliminariile Cupei Africii. Bertrand a semnat cu FC Argeş un contract pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Tot pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, a semnat şi Julio Donisa (atacant din Madagascar, 28 de ani, cotă pe piaţă 350.000 de euro). Acesta a evoluat în precedenta ediţie de campionat la Le Mans, formaţie care activează în liga a treia din Franţa.  În sezonul trecut, atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri şi a oferit un assist. Acesta a jucat două partide şi în Cupa Franţei, competiţie în care a reuşit să înscrie un gol. În carieră a mai jucat la Clermont şi la Red Star FC. La fel ca Bertrand, Julio Donisa evoluează pentru naţionala Madagascarului în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.