Antrenorii înscrişi la cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA Pro au avut parte de un seminar online susţinut de Cesare Prandelli, antrenor la clubul italian Fiorentina, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, timp de o oră şi jumătate, tehnicianul italian şi-a prezentat principiile după care se ghidează ca antrenor şi a răspuns întrebărilor venite de la cursanţi.

Cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA Pro se vor încheia vineri, cu un work-shop online prezentat de expertul UEFA Dany Ryser. Examenele finale sunt programate la 21 şi 22 decembrie.

În contextul restricţiilor impuse de pandemie, în acest an examenul se va desfăşura online. Pentru proba teoretică, antrenorii vor avea un examen tip test grilă, iar la proba practică trebuie să realizeze o prezentare pe diferite teme, trase la sorţi.

Antrenori înscrişi la licenţa UEFA Pro sunt următorii: Mirel Rădoi, Nicolae Constantin, Octavian Chihaia, Marius Măldărăşanu, Adrian Mutu, Dorin Goian, Florin Bratu, Nicolae Grigore, Dorin Docolin, Costin Curelea, Laszlo Balint, Cristian Todea, Dinu Todoran, Valentin Negru, Nicolae Croitoru, Daniel Sima, Andrei Erimia, Irina Giurgiu, Dumitru Suciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.