În afara unor burse de peste 100 de milioane de dolari, Floyd Mayweather şi Conor McGregor se vor lupta pentru centura WBC, care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate, informează mirror.co.uk.

"Acesta este un eveniment care captează întreaga lume, un eveniment în care se întâlnesc două sporturi în ring cu regulile boxului. Pentru a celebra acest eveniment, WBC a creat <Centura banilor>", a declarat preşedintele WBC, Muricio Sulaiman.

Meciul dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul MMA Conor McGregor a fost stabilit pentru data de 26 august, la Las Vegas. Potrivit presei internaţionale, bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari, unele dintre cele mai mari din istorie.

Partida va fi una de box profesionist la categoria semimijlocie şi va fi transmisă de Pro TV.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.