Echipa Celtic Glasgow a cucerit duminică, matematic, titlul de campioană a Scoţiei, după ce a învins, în deplasare pe Heart of Midlothian. Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular, s-a impus pe teren propriu cu Aberdeen, scor 1-0

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celtic a câştigat al 53-lea titlu din istorie cu patru etape înainte de încheierea campionatului. Alb-verzii s-au impus cu 2-0 în meciul din deplasare cu Heart of Midlothian, după golurile marcate de Furuhashi (min 67) şi Hyun-Gyu Oh (min. 80). Japonezul Kyogo Furuhashi ocupă primul loc în clasamentul golgeterilor, cu 24 de reuşite.

Glasgow Rangers a învins, pe teren propriu, pe Aberdeen, cu 1-0, prin golul înscris de Todd Cantwell, în minutul 64. Ianis Hagi a fost titular şi a ieşit de pe teren în minutul 66, înlocuit cu Scott Wright.  

În clasament, Celtic este campioană, cu 92 de puncte, urmată de Rangers, cu 79 de puncte şi Aberdeen, cu 53 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.