Trei gimnaşti vor reprezenta România la etapa de Cupă Mondială de la Doha, Cătălina Ponor, Olivia Cîmpian şi Marian Drăgulescu, concursul fiind programat în perioada 22-25 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Cătălina Ponor va fi a doua competiţie oficială în 2017, după Cupa Mondială de la Baku, unde a obţinut medaliile de aur la bârnă şi la sol. În schimb, Olivia Cîmpian şi Marian Drăgulescu vor avea prima participare într-o competiţie de anvergură în acest an, cu mai puţin de o lună înaintea Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie).

Cătălina Ponor va evolua tot la bârnă, sărituri şi la sol, Olivia Cîmpian (debutantă la acest nivel) va concura la toate aparatele, iar Marian Drăgulescu la sol şi sărituri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Cupa Mondială de la Doha vor participa pste 120 de gimnaşi din 31 de ţări.

România va mai fi reprezentată în acest concurs de arbitrii Angela Cacovean şi Eugen Cătean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.