Antrenorul Viitorului Constanţa, Cătălin Anghel, a declarat că a aflat abia marţi la prânz că formaţia pe care o conduce va juca miercuri cu Dinamo şi a precizat că echipa sa nu este în efectiv complet deoarece are jucători la lotul naţional de tineret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Anghel a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că tot timpul meciurile cu Dinamo au fost interesante şi disputate.

“Tot timpul meciurile cu Dinamo au fost interesante şi foarte disputate chiar dacă noi am avut câştig de cauză în majoritatea meciurilor. Este un altfel de meci mâine pentru că aţi văzut situaţia care s-a creat, abia astăzi la prânz am aflat că jucăm mâine, însă cunoaştem Dinamo, cunoaştem jocul lor şi vrem să încheiem acest campionat cu o victorie”, a afirmat tehnicianul Viitorului.

Întrebat dacă a fost încurcat de programarea cam târzie a meciului cu Dinamo, Cătălin Anghel a răspuns:”Ne-a încurcat pentru că noi am lăsat jucătorii la lot, avem jucători la lotul naţional de tineret şi bineînţeles că nu suntem în efectiv complet. Asta nu înseamnă că se schimbă ceva. Tot timpul tratăm jocul foarte serios, încercăm să mergem la victorie şi vom folosi o garnitură omogenă şi cu jucători tineri, dar şi cu jucători cu experienţă”.

Meciul dintre Dinamo şi Viitorul are loc miercuri, de la ora 17.00.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.