Preşedinta FR Baschet, Carmen Tocală, a fost aleasă vineri, pentru a doua oară consecutiv, în funcţia de vicepreşedinte FIBA Europe, informează FRB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realeasă la finalul lunii mai printre cei 23 de membri ai noului Board FIBA Europe, atunci când spaniolul Jorge Garbajosa a fost ales ca nou preşedinte al forului continental pentru mandatul 2023-2027, preşedintele FRB Carmen Tocală şi-a menţinut poziţia câştigată în 2019 tot cu unanimitate de voturi.

Alături de Carmen Tocală au mai fost aleşi alţi doi vicepreşedinţi FIBA Europe, slovenul Matej Erjavec şi islandezul Hannes Jonsson.

Carmen Tocală a redevenit vineri, după patru ani de pauză, şi preşedinte al Comisiei Feminine, dar şi membru al Comitetului de Management pentru următorii patru ani.

Totodată, în cadrul şedinţei de vineri, au mai fost nominalizaţi alţi doi români în cadrul comisiilor FIBA Europe, respectiv Bogdan Tohăneanu, care este preşedintele Comisiei de Apel în cadrul FRB, a fost ales ca membru în Comisia Juridică, dar şi Svetlana Simion, care a fost aleasă ca membru în Comisia Tehnică.

Pe de altă parte, începând din acest an, baschetul românesc va avea 4 instructori naţionali, precum şi 4 comisari FIBA, alături de arbitrii FIBA care deja activează în competiţiile internaţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.