Tenismenul spaniol de 19 ani Carlos Alcaraz a urcat de pe locul 9 pe locul 6 ATP, cu 4.773 de puncte, după ce a ridicat trofeul la turneul de 1.000 de puncte de la Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai tânăr câştigător al competiţiei din capitala Spaniei este la cea mai bună clasare din carieră în ierarhia tenismenilor profesionişti.

Lider este în continuare sârbul Novak Djokovici, cu 8.260 de puncte, el fiind urmat de rusul Daniil Mervedev, cu 7.990 de puncte, de germanul Alexander Zverev, finalistul de la Madrid, cu 7.020 de puncte, şi de spaniolul Rafael Nadal, cu 6.435.

În drumul său către al doilea titlul de masters series din palmares, Alcaraz i-a învins pe trei din cei patru jucători din Top 4 ATP (Medvedev nu a participat la competiţie).

Grecul Steganos Tsitsipas se menţine pe locul 5 ATP, cu 5.750 de puncte.

Pe locul 7 se află rusul Andrei Rublev, cu 4.115 puncte, după o urcare de o poziţie. Italianul Matteo Berrettini a coborât două poziţii, până pe locul 8, cu 3.895 de puncte.

Canadianul Felix Auger-Aliassime a urcat de pe locul 10 pe 9, cu 3.760 de puncte, în timp ce norvegianul Casper Ruud a pierdut trei poziţii şi ocupă locul 10, tot cu 3.760 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.