Format la Real Madrid, Nacho se pregăteşte să plece. Potrivit Marca, fundaşul spaniol în vârstă de 34 de ani ar urma să părăsească clubul merengue la finalul sezonului, contractul său cu echipa sa expirând în iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat de José Mourinho în 2011, Nacho i-ar fi informat pe conducătorii săi despre decizia sa.

Actual căpitan al lui Real Madrid, Nacho nu ar avea de gând să joace în La Liga în sezonul următor. Apărătorul ar fi fost curtat în străinătate, în special de Inter Milano. În orice caz, conducerea madrilenilor va respecta decizia jucătorului lor, care a jucat deja 36 de meciuri în acest sezon.

De când a debutat în prima echipă, Nacho a câştigat 24 de trofee, inclusiv cinci titluri de campion. Real Madrid este încă în competiţie în acest sezon, după ce a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Manchester City, pentru a ajunge în semifinale. Nacho şi coechipierii săi, lideri în La Liga cu şapte meciuri rămase de disputat, vor înfrunta Bayern Munchen în următoarea rundă a competiţiei europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.