România va alinia 12 echipaje la Campionatele Europene de canotaj, care se vor desfăşura între 9-11 octombrie, la Poznan (Polonia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia României include 45 de sportivi şi 15 membri ai colectivului tehnic, plus alţi doi oficiali.

Tricolorii au ajuns deja la Poznan, unde vineri încep calificările, iar finalele probelor sunt programate duminică, fiind transmise în direct de TVR.

În luna septembrie, la CE under 23, România a cucerit 10 medalii, din care 5 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz, astfel că a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni la probele olimpice.

”Acum este rândul seniorilor să ne arate valoarea lor. S-au antrenat foarte mult în toată această perioadă, le-a fost tare dor de atmosfera unei competiţii, iar Campionatul European de la Poznan e prima şi singura competiţie internaţională în 2020 pentru seniori. Sunt pregătiţi să obţină rezultate bune, ca de fiecare dată. Noi suntem alături de ei şi le urăm success”, a declarat preşedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.