Tenismenul canadian Milos Raonic, cu probleme fizice de mai mult timp, nu va participa la Australian Open, primul grand slam din 2022, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raonic, 30 de ani, a disputat numai 12 meciuri în 2021 din cauza unei accidentări la picior. El nu a mai jucat din luna august, de la turneul ATP 250 de la Atlanta. Absenţa de la AusOpen este a patra consecutivă la un grand slam.

Canadianul a participat neîntrerupt la turneul de la Melbourne din 2011. El a ajuns în semifinale în 2016, când a fost eliminat în semifinale, de Andy Murray. La ediţia din acest an, Raonic a fost învins în optimi de Novak Djokovici.

Milos Raonic are în palmares o finală jucată la Wimbledon, în 2016, şi a ocupat locul 3 mondial, în acelaşi an. Acum, el ocupă locul 70 ATP.

Australian Open va avea loc între 17 şi 30 ianuarie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.