Cluburile din prima ligă scoţiană au decis ca pauza de iarnă, de trei săptămâni, să fie luată mai devreme, după etapa din 26 decembrie şi până în 17 ianuarie 2022, informează presa egleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pauza de trei săptămâni ar fi trebuit să înceapă la 3 ianuarie 2022 şi să ţină până în 21-23 ianuarie, când ar fi fost programate meciuri din Cupa Scoţiei.

Însă pandemia de Covid-19, din cauza căreia autorităţile au limitat la 500 numărul de spectatori care pot fi prezenţi în tribune, a dus la devansarea acesteia.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Astfel, vor fi amânate două etape, cele din 29 decembrie şi 2-3 ianuare 2022, care au fost reprogramate pentru 17-18 ianuarie şi 1-2 februarie 2022.

Cluburile au avut la dispoziţie trei variante, pauză după 3 ianuarie, cum era programat iniţial, pauză după Boxing Day sau pauză cu efect imediat.

Totuşi liga le-a recomandat grupărilor să nu opteze pentru a treia variantă, pentru că ar fi fost dificl de găsit o fereastră pentru meciurile din 26 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.