Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-3, că el şi colegii săi trebuie să fie mai atenţi şi că pentru ei urmează cinci finale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Echipa nu a intrat bine în joc. Avem luptă până la final. Oricum era luptă, dar acum suntem mai apropiaţi. Nu cred că e vorba de relaxare, toată lumea în vestiar se gândeşte doar la titlu. E bine că încă depinde numai de noi. Acum trebuie să vorbim între noi, să ne pregătim bine, să câştigăm cele cinci meciuri pe care le mai avem şi să luăm titlul. S-a văzut că în repriza a doua echipa a vrut. Trebuie să vedem greşelile şi să revenim cu o victorie. Am o lovitură la muşchi, dar sunt ok şi vreau să mă pregătesc cu colegii că avem cinci finale pe care vrem să le câştigăm. Echipa a alergat, a vrut. Trebuie să fim mai atenţi”, a spus Camora la Digi Sport.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Au marcat Deac '60 şi Vinicius '70 pentru clujeni, respectiv Koljici '9, Mihăilă '55 şi Cicâldău '87 pentru Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.