Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, joi, după eliminarea din Liga Europa, că arbitrii ar fi trebuit să valideze golul marcat de Păun, în minutul 87, cu FC Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut de câteva ori în vestiar. E prea uşor să dai... Dacă era invers, cred că nu dădeau, asta e părerea mea. Pe lângă Sevilla, noi suntem o echipă prea mică să ne valideze golul. Am avut ocazii şi în prima repriză, am terminat prima repriză peste ei. Am avut 3-4 ocazii de gol. E adevărat că şi ei au dominat în primele 30 de minute, dar noi ştiam asta, că sunt o echipă cu calitate. Dar în ultimele 15 minute şi în repriza a doua a fost echilibrat. Au avut ocazii, dar mingea nu a intrat. Din păcate, ieşim din competiţie. Eu nu cred în victorie morală sau cum se zice, când ieşi, ieşi. Normal că ieşim cu capul sus, dar suntem trişti că nu ne-am calificat. Am făcut un meci un, cu o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate. Cred că toţi suporterii care au venit astăzi la stadion să ne susţină meritau o calificare. A fost o atmosferă frumoasă, sperăm să vină şi la noi cât mai mulţi suporteri. Cred că şi Dan Petrescu e mândru de echipă. Încă nu am vorbit. Cu siguranţă e mândru de echipă, de performana pe care au făcut-o băieţii. Începe play-off-ul, încep zece finale şi luni vrem să începem cu dreptul şi să câştigăm campionatul", a declarat Camora, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manşa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henţ, după consultarea VAR.

În minutul 87, Păun a înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru un henţ anterior la Traore, după consultarea VAR.

În minutul 89, tehnicianul Dan Petrescu a primit cartonaş galben pentru proteste.

Un minut mai târziu, de la CFR Cluj a fost eliminat Bordeianu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.