Echipa naţională U21 a României a pierdut marţi, în deplasare, scor 2-3, în faţa naţionalei U21 a Albaniei, în meciul de debut al tricolorilor în grupa E a calificărilor pentru Euro U21. România a condus cu 2-0 în minutul 58.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă repriză fără gol marcat, meciul de la Elbasani s-a animat în repriza secundă. Grameni a deschis scorul în minutul 47, iar Andrei Borza a făcut 2-0 pentru tricolori în minutul 58. După gol, albanezii au efectuat două schimbări, iar unul dintre noii intraţi, Cristian Shpendi, a înscris pentru 1-2 în minutul 63, la doar două minute după ce a fost introdus în joc. Gazdele au pus stăpânire pe meci şi în minutul 71 Medon Berisha a egalat cu un şut puternic din afara careului. Albania a marcat golul victoriei în minutul 88, prin Pajaziti. Naţionala pregătită de Daniel Pancu a pierdut la limită meciul de debut în calificările pentru Euro U21 2025 şi se pregăteşte pentru partida cu Armenia, din 13 octombrie.

ALBANIA U21: Lilo – Selimaj (Buxhelaj 46), Bajrami, Dajko, Smajli – Kurtulan (C. Shpendi 61), B. Ismaili (Pecani 61), Berisha – Pajaziti (Bibo 90+1), S. Shpendi, Rexhepi (Nikaj 83). SELECŢIONER: Alban Bushi

ROMÂNIA U21: R. Sava – Pantea, C. Ignat, M. Ilie, Borza – Corbu, Vulturar (C. Cîrjan 89), Grameni (R. Filip 76) – Mazilu, L. Munteanu (Burnete 63), R.Ilie (R. Pop 76). SELECŢIONER: Daniel Pancu

Cartonaşe galbene: Pajaziti 89, Buxhelaj 90+5 / C. Ignat 69, R. Filip 80

Arbitri: Bulat Sariyev - Sergey Kalachyov, Yuriy Tikhonyuk – Aidyn Tassybayev (toţi din Kazahstan)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.