Echipa naţională de fotbal din Kazahstan a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, echipa Danemarcei, după ce oaspeţii conduceau cu 2-0 în minutul 73.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Astana, Danemarca a avut o primă repriză perfectă. Rasmus Hojlund a înscris în minutele 21 şi 36, punând pe tabelă un avantaj liniştitor pentru danezi, de două goluri. Atacantul Atalantei Bergamo, Hojlund a înscris toate golurile Danemarcei în aceste calificări – cinci la număr: trei cu Finlanda şi două cu Kazahstan.

În partea secundă, selecţionerul danez Kasper Hjulmand a efectuat trei schimbări în minutul 65, iar acest lucru a avut repercusiuni asupra rezultatului.

În minutul 73, Jonas Wind a comis un fault în careu şi arbitrul sârb Novak Simovic a acordat penalti, transformat de Baktiyor Zainutdinov. În minutul 86 Askhat Tagybergen a egalat, iar VAR-ul a validat reuşita gazdelor, pentru ca, în minutul 89, kazahii să înscris golul victoriei printr-un jucător intrat pe teren în minutul 78 – Abat Aimbetov. Acelaşi Aimbetov a primit al doilea cartonaş roşu şi a fost eliminat în minutul 90+6, dar Kazahstan a învins Danemarca, scor 2-0, obţinând prima victorie împotriva danezilor din cele cinci partide disputate între selecţionatele celor două ţări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.