Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în activitatea forului fotbalistic principiile de bună guvernanţă reprezintă un element esenţial, astfel că el nu sancţionează cluburi şi nu acordă licenţe prin intermediul comisiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Preşedintele FRF nu sancţionează cluburile prin intermediul comisiilor jurisdicţionale şi preşedintele FRF nu acordă licenţe sau respinge acordarea de licenţe. Am văzut oameni de fotbal în spaţiull public sau alte persoane care îşi imaginează ce ar face dacă ar fi în locul altor persoane la nivelul FRF. Principiile de bună guvernanţă reprezintă un element esenţial în activitatea FRF, iar acest lucru înseamnă autonomia comisiilor jurisdicţionale şi totodată separarea atribuţiilor”, a spus Burleanu.

El a menţionat că pentru comisii cazul Sepsi – FCU Craiova 1948 este un caz dificil. “Vorbim de un comportament pe care nu îl tolerăm, iar pe de altă parte vorbim de obligaţiile cluburilor”.

Preşedintele FRF a mai precizat că, contrar celor apărute în spaţiul public, la meciuri evacuarea suporterilor se poate face doar în cazuri de violenţă fizică. “Legea 4 nu permite evacuarea. Evacuarea se poate face doar în urma violenţelor fizice. Suporterii nu pot fi evacuaţi din stadion conform actualei legislaţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.