Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat vineri seară, după meciul cu Armenia, scor 1-0, că victoria este una "chinuită" şi că tricolorii au şanse foarte mici de calificare la Cupa Mondială, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţe la luptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şansele sunt foarte mici de a obţine această calificare, dar lucrul ăsta nu trebuie să ne dezarmeze. Am obţinut o victorie chinuită, dar sunt trei puncte. Mi-aş fi dorit să fi înscris mult mai repede. Mergem în Muntenegru, unde trebuie să câştigăm", a spus Burleanu la TVR.

El a menţionat că este normală dezamăgirea publicului: "Este normal să avem această dezamăgire, cu toţii ne dorim ca echipa naţională să meargă mult mai bine".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ceea ce îl priveşte pe selecţionerul Christoph Daum, Burleanu a spus că se va face o analiză la finalul preliminariilor. "Situaţia domnului Daum… nu ştiu cât de util vă este în acest moment un răspuns. Mai avem trei meciuri oficiale după care o să avem o analiză la nivelul comisiei tehnice şi vom lua o decizie".

Reprezentativa României a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1. Maxim a deviat mingea în poartă de la aproximativ patru metri, după un şut de pe partea dreaptă al lui Benzar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.