Atacantul internaţional turc Burak Yilmaz (77 de selecţii, 31 de goluri), şi-a anunţat joi retragerea din naţionala Turciei, după eşecul în semifinalele barajului pentru CM, în faţa Portugaliei, meci în care a ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost ultimul meu meci în tricoul naţionalei”, a spus căpitanul naţionalei Turciei într-o conferinţă de presă de după meci, spunând că este "trist" să-şi încheie cariera internaţională cu această înfrângere împotriva Portugaliei (3-1).

În vârstă de 36 de ani, "Kral" (regele), aşa cum este poreclit în Turcia, a redus diferenţa în repriza secundă (65, 2-1) înainte de a rata un penalty (85) care ar fi adus egalarea echipei sale.

"Cred că o să mă trezesc în fiecare noapte până la sfârşitul vieţii, gândindu-mă că marchez acest penalty”, a spus Yilmaz, care joacă în Franţa, la OSC Lille.

Yilmaz, care a evoluat şi la cele trei mari cluburi din Istanbul, Besiktas, Fenerbahçe şi Galatasaray, a participat cu naţionala Turciei la Euro-2016 şi 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.