Echipa germană Bayern Munchen a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, formaţia Freiburg şi rămâne lider în Bundesliga şi după etapa a 27-a. Borussia Dortmund s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, în faţa echipei Union Berlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern Munchen s-a impus la limită la Freiburg, pe Europa-Park Stadion, prin golul reuşit de Matthijs de Ligt. Victoria o păstrează pe Bayern în fruntea clasamentului, cu 58 de puncte, cu două mai multe decât echipa de pe locul secund, Borussia Dortmund. Galben-negrii au învins şi ei, cu 2-1, pe Union Berlin, mărindu-şi la cinci puncte distanţa de echipa de pe poziţia a treia, care este chiar Union.

În schimb, Leverkusen, cu victoria obţinută în meciul cu Eintracht, a depăşit în clasament formaţia din Frankfurt. Bayer este acum pe locul 6, cu 43 de puncte, peste Eintracht, aflată pe poziţia a 6-a, cu 41 de puncte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în etapa a 27-a din Bundesliga:

Borussia Dortmund – Union Berlin 2-1 (Malen 28, Moukoko 79 / Behrens 61);

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt 3-1 (Adli 10, Moussa Diaby 34, Azmoun 90 / Djibril Sow 75);

Freiburg – Bayern Munchen 0-1 (de Ligt 51);

FSV Mainz – Werder Bremen 2-2 (Ajorque 85, Weiper 90 / Stage 87, Fullkrug 90);

Augsburg – FC Koln 1-3 (Vargas 29 / Skhiri 7, Martel 16, Maina 59).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.