Echipa germană FC Koln a învins vineri, în deplasare, formaţia Bayer Leverkusen, scor 2-1, în etapa a 31-a din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Koln a deschis scorul pe BayArena prin Davie Selke, în minutul 14. Amine Adli a egalat pentru gazde, în mintul 28, dar acelaşi Selke a înscris golul victoriei oaspeţilor, în minutul 36.

FC Koln ocupă locul 10 în clasament, cu 38 de puncte, iar Bayer Leverkusen a rămas pe locul al şaselea, ultimul care duce în cupele europene, cu 48 de puncte.

Într-un alt meci, la Mainz, s-au impus tot oaspeţii, Schalke 04, scor 3-2. Schalke a deschis scorul prin Marius Bulter, în minutul 26, acesta stabilind şi scorul pauzei. Leandro Barreiro a egalat pentru Mainz, în minutul 53. Şapte minute mai târziu, schalke a trecut din nou în avantaj după golul lui Tom Krauss. A urmat o noua egalare venită din partea gazdelor, care au înscris prin Aaron Martin (min. 70). Schalke a dat însă lovitura pe final, în minutul 90, când Bulter a reuşit dubla şi echipa alb-albastră, aflată la a doua victorie consecutivă, încearcă să scape din zona retrogradării. Acum este pe locul 14, cu 30 de puncte.

FSV Mainz ocupă poziţia a opta, cu 45 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.