Echipa germană Borussia Dortmund a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Bayer Leverkusen, în etapa a 30-a din Bundesliga. Bayer este deja campioana Germaniei în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Signal Iduna Park, Borussia a fost aproape să administreze prima înfrângere stagională „farmaciştilor” de la Bayer Leverkusen. Niclas Fullkrug a deschis scorul pentru gazde în minutul 81, dar, aşa cum s-a întâmplat destul de des în acest sezon, elevii lui Xabi Alonso au egalat în prelungirile meciului. Josip Stanisic a egalat în minutul 90+7 şi Bayer a scos un egal, al cincilea pentru ea, în Bundesliga.

S-a terminat 1-1, iar Bayer Leverkusen este lider şi campioană a Germaniei, adunând până acum 80 de puncte. Borussia Dortmund este pe locul 5, cu 57 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.