Echipa germană Borussia Monchengladbach a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 3-3, cu formaţia Darmstadt. Oaspeţii au revenit de la 0-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Darmstadt, pe Merck-Stadion am Böllenfalltor, gazdele au condus cu 3-0 în minutul 33 şi tribunele aşteptau alte goluri în poarta Borussiei. Dar a venit minutul 49, când Matej Maglica a fost eliminat şi totul s-a schimbat. În douăzeci de minute oaspeţii au egalat şi au câştigat al doile punct în acest sezon. Borussia Monchengladbach ocupă locul 14, cu două puncte, iar Darmstadt e pe 17, cu un punct.

Pe Voith-Arena, la Heidenheim, gazdele au condus cu 2-0 şi au fost egalate în repriza secundă. Totuşi povestea de la Darmstadt nu s-a repetat, iar Heidenheim a marcat de două ori pe final, reuşind prima victorie a sezonului şi venind pe locul 11, cu 4 puncte.

Rezultate înregistrate duminică în meciurile etapei a patra din Bundesliga:

Heidenheim – Werder Bremen 4-2 (Kleindienst 5, Dinkci 44, 68, Beste 76 / Ducksc 49, Weiser 64);

Darmstadt - Borussia Monchengladbach 3-3 (Mehlem 8, Maglica 10, Skarke 33 / Jordan 56, Neuhaus 73, Cvancara 77).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.