Echipa germană Borussia Dortmund a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia Borussia Monchengladbach, în etapa a 32-a din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borussia Dortmund a condus cu 4-0 în minutul 32, după un start fulminant. Au marcat Donyell Malen (min. 5), Jude Bellingham (min. 18) şi o dublă a lui Sebastien Haller, în minutele 20 şi 32. Echipa lui Edin Terzic a oprit apoi motoarele, iar oaspeţii au reuşit să înscrie de două ori în repriza secundă. Ramy Bensebaini (min. 75) şi Lars Stindl (min. 85) au redus din diferenţă pentru Monchengladbach, dar Giovanni Reyna a stabilit scorul final, marcând pentru gazde în minutul 90+4.

Borussia Dortmund are 67 de puncte şi s-a apropiat de lider, Bayern Munchen, la un singur punct.

În ultimele două etape din Bundesliga, Bayern mai joacă împotriva lui RB Leipzig (pe teren propriu) şi FC Koln (deplasare), iar Borussia Dortmund va înfrunta pe Augsburg (deplasare) şi pe FSV Mainz (pe teren propriu).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.