Echipa germană Bayer Leverkusen a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-1, formaţia SV Darmstadt, într-un meci contând pentru etapa a treia din Bundesliga. Leverkusen este lider în clasament, cu nouă puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Xabi Alonso a avut emoţii doar în prima parte a primei reprize în meciul cu Darmstadt. Victor Boniface a deschis scorul pentru gazde, în minutul 21, nigerianul ajungând la trei goluri şi două pase decisive în acest sezon. Oscar Vilhelmsson a egalat pentru Darmstadt după numai patru minute şi meciul s-a echilibrat. Leverkusen a revenit la cârma jocului în finalul reprizei, dar la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1.

Gazdele s-au impus după pauză, atunci când nu le-au mai dat nici o şansă celor de la Darmstadt. Exequiel Palacios a făcut 2-1 în minutul 49, iar Victor Boniface a reuşit dubla în minutul 61. Jonas Hofmann a ridicat scorul la 4-1, în minutul 67, pentru ca Adam Hlozek sa stabilească scorul final în minutul 83. Victoria cu 5-1 o trimite pe Bayer Leverkusen pe prima treaptă a podiumului în Bundesliga, cu 9 puncte din trei meciuri.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a treia din Bundesliga:

Bayer Leverkusen – SV Darmstadt 5-1; Hoffenheim – Wolfsburg 3-1; Werder Bremen – FSV Mainz 4-0; Augsburg – VfL Bochum 2-2; VfB Stuttgart – Freiburg 5-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.