Echipa germană Bayer Leverkusen a învins duminică, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia FC Heidenheim, în etapa a cincea a Bundesligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe BayArena, gazdele au deschis scorul repede, prin Victor Boniface, în minutul 9, din pasa lui Palacios. După ce în prima repriză nu au trimis nici un şut spre poartă, oaspeţii au egalat la prima lor încercare: pasă Beste şi gol Eren Dinkci în minutul 58. Gazdele au constatat că gluma se îngroaşă şi au revenit în avantaj, în minutul 63, prin Jonas Hofmann.

Apoi Leverkusen a primit penalti la un fault al lui Maloney asupra lui Grimaldo şi nigerianul Victor Boniface a transformat în minutul 74, marcând al şaselea său gol în acest sezon.

Amine Adli a stabilit rezultatul final în minutul 82 şi Bayer Leverkusen a egalat la puncte liderul, pe Bayern, ambele având 13 puncte, Leverkusen e pe locul secund, cu golaveraj mai slab.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.