Atacantul Constantin Budescu a declarat, joi seară, că jucătorii Astrei Giurgiu au aşteptat să marcheze cei de la Austria Viena pentru a începe să joace fotbal, apreciind că dacă adversarii nu ar fi înscris, meciul din Liga Europa s-ar fi încheiat la egalitate, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am aşteptat să marcheze ei ca să jucăm şi noi fotbal. Dacă ei nu marcau, nu o făceam nici noi, şi meciul se termina 0-0. În prima repriză ne-am concentrat mai mult să ne apărăm decât să atacăm. Nu suntem calificaţi, trebuie să tratăm serios meciul cu AS Roma. Noi trebuie să câştigăm cu AS Roma, că dacă Austria bate la Plzen, degeaba am învins în această seară. Sper ca echipa să meargă mai departe, cu mine sau fără mine. Este foarte bine că am adus puncte pentru ţară", a spus Budescu la DolceSport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Austria Viena, şi a reuşit să obţină a doua victorie în grupa E a Ligii Europei, în etapa a cincea a competiţiei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Pentru Austria Viena a marcat Rotpuller, în minutul 57, iar pentru Astra au punctat Daniel Florea '79 şi Constantin Budescu ’88 (penalti).

În ultima etapă a grupei E, Astra Giurgiu va evolua pe teren propriu cu AS Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.