Atacantul brazilian Antony a fost exclus din prima echipă a grupării engleze Manchester United, a indicat clubul din Manchester duminică, într-un comunicat de presă publicat pe propriul site.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antony (23 de ani) a fost acuzat de violenţe repetate de către fosta sa iubită, Gabriela Cavallin. Aceasta a declarat că fotbalistul a supus-o la ameninţări şi violenţe psihologice şi fizice repetate. Antony a negat aceste fapte pe reţelele de socializare, dar reacţiile au venit repede. Atacantul a fost suspendat din selecţionata Braziliei, iar duminică a exclus, pentru o perioadă nedeterminată, de clubul pentru care evoluează, Manchester United. Într-un comunicat de presă publicat duminică, clubul mancunian precizează că, dacă „jucătorii care nu au participat la meciuri internaţionale trebuie să revină luni la antrenament, s-a convenit ca Antony şi0ar putea amâna întoarcerea până la noi ordine, pentru a răspunde acuzaţiilor”.

„Recunoaştem importanţa protejării tuturor celor implicaţi în această situaţie şi recunoaştem impactul pe care aceste acuzaţii îl au asupra persoanelor supuse abuzului. De aceea condamnăm abuzul sub orice formă”, se mai arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.