Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, miercuri, după meciul cu CSU Craiova, scor 0-1, că debutul său pe banca echipei Dinamo nu a fost unul fericit, dar prestaţia jucătorilor săi îi să speranţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-a fost un debut fericit, dar a fost un debut care mie îmi dă speranţe. La nivelul atitudinii, determinării şi organizării echipa a arătat bine. Mai avem mult de muncă. În play-out trebuie să fim mult mai responsabili. Este menirea mea să îi motivez şi cred că pot reuşi.  Este un sezon ratat pentru Dinamo, dar pe lângă jucătorii cu experienţă care sunt probabil vor apărea jucători tineri să încercăm să schimbăm faţa lui Dinamo şi să sperăm că din sezonul viitor echipa va arăta altfel", a spus Bratu la ProX.

El a precizat că la meciul de la Craiova jucătorii au înţeles în mare parte ce le-a cerut. "A funcţionat parţial, dar din păcate lipsa eficienţei în faţa porţii a făcut ca echipa CSU Craiova să câştige şi o felicit. Dacă va reuşi să schimbe gazonul este o echipă care se bate la campionat. Sper ca pe viitor să se rezolbe şi problema stadionului Dinamo. Pe jucători i-am văzut foarte supăraţi după meci. În următoarele zile muncim foarte mult să începem să avem şi rezultate", a adăugat Florin Bratu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Formaţia CSU Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, în sferturile de finală ale Cupei României, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Pentru dinamovişti a fost primul meci cu Florin Bratu pe banca tehnică.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 56.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.