Campioana la categoria pană Amanda Serrano a suferit o reacţie alergică puternică la un gel pentru împletituri, ea fiind aproape orbită, a declarat sportiva după ce a renunţatt la meciul pentru apărarea titlului cu Nine Meinke, de sâmbătă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva din Puerto Rico, cap de afiş la gala de la San Juan, a fost nevoită să se retragă după ce a picat un test medical.

"Am vrut să lupt în faţa publicului meu. Îmi pare foarte rău din tot sufletul... Abia dacă mai văd cu ochiul", a declarat pugilista în vârstă de 35 de ani în faţa publicului.

"Eram pregătită să lupt, toţi luptătorii adevăraţi ar fi fost", a scris ea ulterior pe Instagram. "(Medicul) a spus nu şi asta m-a devastat... Am avut o reacţie alergică la substanţele chimice din (gelul) pentru împletituri", a adăugat ea.

"Acest lucru s-a întâmplat în ultima clipă", a declarat promotorul lui Serrano, Jake Paul, care a obţinut o victorie prin TKO în faţa lui Ryan Bourland, în seara respectivă. "Corneea ei este expusă, nu poţi risca să-ţi pierzi vederea pentru totdeauna. Ştiu că este o luptătoare".

Sportiva urma să o înfrunte pe Meinke în 12 runde de câte trei minute.

"Am cerut o rambursare completă şi plata integrală pentru adversara mea. Nu a fost vina lor", a declarat Serrano.

" Voi pleca mâine dimineaţă la (New York) pentru a mă consulta cu medicul meu. Voi fi bine în cel mai scurt timp".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.