Italianul Leonardo Bonucci a fost cel mai bun jucător al finalei Euro-2020, dintre Anglia şi Italia. La conferinţa de presă a împăcat pe toată lumea: a băut şi Coca-Cola şi Heineken.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bonucci a apărut la conferinţa de presă cu trofeul pentru cel mai bun jucător, dar având în mână o sticlă de Coca Cola şi una de bere Heineken.

El a spus în faţa jurnaliştilor: "Merit" şi a băut o gură de bere şi apoi una din băutura carbogazoasă.

 

La conferinţa de presă de cu o zi înaintea meciului de la Budapesta, dintre Portugalia şi Ungaria, Cristiano Ronaldo a îndepărtat din faţa sa două sticle de Coca-Cola şi luat una de apă, spunând "apă!", un îndemn la a nu bea celebra băutură răcoritoare.

La rândul său, francezul Paul Pogba a luat o sticlă de bere Heineken (fără alcool) care se afla în faţa sa şi a pus-o sub masă, la o conferinţă de presă de la Euro-2020.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.