Tehnicianul Bogdan Andone a declarat, miercuri, la reuniurea echipei FCSB, că este un antrenor deschis comunicării, însă nu este "un antrenor moale".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La nicio echipă unde am antrenat nu le-am cerut jucătorilor să-mi spună în vreun fel. Probabil că unii îmi vor spune Profe, Profesore, domn Profesor, Mister. Cu siguranţă nu mi se vor adresa în mod direct, Bogdan. Pentru mine este un lucru important că ştiu jucătorii. Staff-ul va fi acelaşi ca în sezonul trecut. Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei. E cel mai important şi, dacă va avea continuitate, atunci el va fi ca un antrenor secund. Mihai Roman şi Lucian Filip vor fi şi ei printre căpitani, sunt jucători cu experienţă. Sunt un antrenor deschis comunicării, dar nu sunt un antrenor moale. Ba chiar din contră. Lucrurile nu vor merge doar cum vor jucătorii. Vom comunica, vom încerca să găsim soluţiile pentru ca jucătorii să se simtă bine şi să aibă cele mai bune rezultate. Nu am nicio emoţie că lucrurile nu vor merge bine în relaţia cu fotbaliştii”, a declarat Bogdan Andone într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a mai spus că FCSB are un lot valoros, de calitate: "Eu zic că vom munci bine iar obiectivele noastre vor fi calificarea în grupele Europa League, dar şi câştigarea campionatului”.

FCSB s-a reunit, miercuri, la Baza Sportivă FCSB, acolo unde roş-albaştrii se vor pregăti, sub comanda lui Bogdan Andone, până la sfârşitul săptămânii.

În perioada 17-29 iunie se va derula cantonamentul de vară de la Braşov, unde delegaţia FCSB va fi cazată la Hotelul Lux Divina. Antrenamentele se vor desfăşura pe terenurile Forex şi Metrom, din localitate, orele acestora urmând să fie comunicate.

FCSB va disputa trei meciuri de pregătire în această perioadă, în compania echipelor CS Colţea 1920 Braşov, AS SR Braşov şi FC Viitorul.

Programul jocurilor, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSB TV, este următorul:

22 iunie: FCSB - CS Colţea 1920 Braşov - 17:30

25 iunie: AS SR Braşov - FCSB - (ora neconfirmată) - Stadionul ”Silviu Ploeşteanu”

28 iunie: FCSB - FC Viitorul - 11:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.